Bolster Safety

Van startup naar internationaal platform

Services

  • Branding & Identity, Digital product design

Het e-learning platform SAM Safety is sinds de lancering flink veranderd. De huidige identiteit is daarom -met het oog op de toekomst- te krap geworden. Tijd dus voor een nieuwe merkidentiteit. Maak kennis met Bolster.

Een video zegt meer dan 1000 woorden

Wil je de nieuwe visuele indentiteit van Bolster in beweging zien? Bekijk dan ook onze case video.

Het nieuwe fundament van Bolster

Het beeldmerk van Bolster ontstond uit een combinatie van de "B" en de vorm van een fundament zoals men die kent van een bouwterrein. Dit fundament sluit aan bij het Engelse woord 'bolster', dat ondersteunen, opkrikken of verbeteren betekent. Het resultaat is een geometrische vorm die zorgt voor een sterk en duidelijk herkenbaar beeldmerk. Een weerspiegeling van de mensen, het bedrijf en het product.

Continu in ontwikkeling

Continu in ontwikkeling

Bolster staat nooit stil. Daarom creëerden we een vormtaal die uitgaat van een continue voorwaartse beweging. Dit zorgt voor een vorm die altijd de ruimte heeft om zich goed aan te passen en mee te bewegen op alle touchpoints.

device
Internationaal karakter

Internationaal karakter

De nieuwe visuele identiteit sluit naadloos aan op het nieuwe merkverhaal. Een verhaal met een internationaal karakter. Helemaal passend bij waar het merk nu voor staat, zonder de toekomst uit het oog te verliezen.

Dé online training tool

Dé online training tool

Bolster biedt de meest effectieve leermethode voor veilig werken in de high risk industry. Volledig afgestemd op de individuele kennisbehoefte van de medewerkers.

Met de rebranding zijn vorm en functie voor vakmensen perfect samengekomen

Eerk Hofmeester, Product owner bij Bolster Safety

Samenwerking

Services

  • Branding & Identity, Digital product design