AutoWeek

Met gierende banden naar de App Store

De AutoWeek video app was een groot succes. Dus vroeg AutoWeek of we ook de nieuwe AutoWeek magazine app konden bouwen. Lust voor het oog van de diehard autofanaat – bron van informatie voor de eenmalige bezoeker.

AutoWeek moet je raken. Meevoeren.

AutoWeek moet je raken. Meevoeren.

We hebben het over de dikste bolides en het allerbeste product design. Dan wil je, net als in het magazine, het leer kunnen ruiken. In een strakke huisstijl en met volop ruimte voor fotografie. En dat is gelukt. Want of je nou op je iPhone zit of op je iPad, de nieuwe app ademt AutoWeek.

Jouw voorkeur, jouw magazine

Jouw voorkeur, jouw magazine

Koppel de app aan je Mijn AutoWeek-account en stel je eigen filters in. Zo fix je je eigen magazine. Hou gemakkelijk je favorieten bij en bookmark alles waar je Diesel sneller van gaat lopen.

Ga los op de AutoWeek database

Ga los op de AutoWeek database

Doorzoek ‘m op merk, model of type. Check je kenteken. Scan op populariteit, klasse of wat je maar wil... Een convertible Amerikaan met panterprintje op de banken bijvoorbeeld. Heerlijk toch.

1 op de 4 Nederlanders komt kijken 1 op de 4 Nederlanders komt kijken

1 op de 4 Nederlanders komt kijken

Van alle Nederlanders die op zoek zijn naar een nieuwe auto gaat 25% eerst op AutoWeek kijken. Voor meer informatie, of gewoon voor de leuk. En met meer dan 2 miljoen verkochte auto’s per jaar zorgt dat voor aardig wat nieuwe bezoekers!

Samenwerking

Services

  • Branding - 
  • UX design