ZieZo

Super simpel een verzekering afsluiten bij ZieZo

Samen met Zilveren Kruis ontwikkelden wij de identiteit plus de complete online gebruikersbeleving voor zorgverzekeraar ZieZo. En die ziet er zo uit.

Het jonge zusje van Zilveren Kruis Het jonge zusje van Zilveren Kruis

Het jonge zusje van Zilveren Kruis

ZieZo is duidelijk onderdeel van Zilveren Kruis, maar dan wel een onderdeel met een eigen gevoel en identiteit. We maakten een responsive design, geoptimaliseerd voor elk device en allemaal vanuit een mobile first uitgangspunt.

Een eigen identiteit

Een eigen identiteit

Het begon allemaal met een eenvoudige propositie, maar die werd steeds uitgesprokener. Met een rigide en simpel font onderstrepen we de eenvoud van het product, terwijl het frisse blauw voor een jonge uitstraling zorgt. Het kleurenpalet van ZieZo is afgeleid van het palet van Zilveren Kruis. Zo krijgt ZieZo toch een beetje het gevoel van haar grote zus mee. Met de nadruk op een beetje, want door het secundaire kleurenpalet van Zilveren Kruis primair toe te passen in de funnel, de illustratiestijl en de fotografie heeft ZieZo toch een eigen smoel.

device
Winning combo

Winning combo

Als je op de website binnenkomt valt het gemak en de eigenwijsheid van ZieZo meteen op. Dat is te danken aan de fotografie die we hebben gebruikt. Door de foto’s te combineren met animaties en illustraties komt de pagina tot leven. Leuk detail: zowel de foto’s als de illustraties komen uit eigen keuken.

Gelaagde detailpagina’s

Gelaagde detailpagina’s

Een zorgverzekering is best ingewikkeld. Daar komt dus een hoop informatie bij kijken. Deze informatie krijgt alle ruimte op de losse detailpagina’s. Het ontwerp is gelaagd: de detailpagina schuift letterlijk over de onderliggende pagina heen. Zo krijg je het gevoel dat je steeds op dezelfde pagina blijft.

Premie in 3 stappen en een verzekering in 4

Premie in 3 stappen en een verzekering in 4

Het berekenen van je premie is een fluitje van een cent. In 3 simpele stappen kom je bij een zorgverzekering uit die je ook meteen kan afsluiten. Elke stap heeft een eigen kleurtje, zodat je precies ziet waar je bent in de funnel.

Knallen met die conversie

Knallen met die conversie

Bij het afsluiten van een verzekering zie je altijd een bonnetje in beeld. Hierop staat precies wat je hebt gekozen. Het logische ontwerp van de funnel spreekt eigenlijk al voor zich, maar fijne copy maakt het allemaal nóg duidelijker. Een beproefd recept voor lekkere conversiecijfers.

Samenwerking

Services

  • Brand Identity