Simyo

Alles in eigen hand met Simyo

Services

  • Branding,
  • UX design

Premium service van een no-nonsense telecom merk. Simyo is de allereerste volledige online provider in Nederland. Geen winkels, geen verkopers, geen televisiereclames. En geen probleem, want met de website, my-account & app van Simyo heb jij alles helemaal in eigen hand.

Een eigen gezicht Een eigen gezicht

Een eigen gezicht

Budget wordt vaak geassocieerd met lelijke websites. Maar dat hoeft helemaal niet. De unieke iconen, ronde typografie en kenmerkende handjes geven Simyo smoel.

device
Altijd en overal controle, dus ook onderweg Altijd en overal controle, dus ook onderweg

Altijd en overal controle, dus ook onderweg

Woorden als inzicht en controle klinken natuurlijk allemaal mooi en aardig, maar dan moet je er wel iets mee kunnen. Ook als je onderweg bent. Met de ‘Mijn Simyo'-app heb je altijd en overal inzicht in je verbruik - voor zowel Sim only als voor prepaid.

De touwtjes in handen met Mijn Simyo

De touwtjes in handen met Mijn Simyo

Mijn Simyo is er voor de klant. Dit is de plek waar je controle hebt over je bundels en dus je portemonnee. We hebben een overzichtelijk en opgeruimd design gekozen, zodat je direct ziet wat je waar kunt vinden. Wel zo logisch.

Het gevoel van precies genoeg

Het gevoel van precies genoeg

Simyo klanten willen niet meer verbruiken dan nodig, maar ook niet minder. Voor hen is genoeg, tsja, genoeg. En dankzij de slimme tools van Simyo kunnen ze dat gevoel van precies genoeg makkelijk bereiken. Elke maand weer.

Vriendendeal

Vriendendeal

Met de Vriendendeal kunnen Simyo klanten een leuk voordeel verdienen. Wanneer een vriend via jouw persoonlijke link bestelt, krijgen jullie allebei €10,-. Die kan je weer in je zak steken.

Samenwerking

Services

  • Branding - 
  • UX design