Talent Program

Ruimte om te ontwikkelen

Leren en groeien is het belangrijkste wat er is. Daarom koesteren wij een leeromgeving waar ruimte is om te spelen en fouten te maken. En dat het liefst samen: door onze krachten te bundelen gaan we vooruit. Want stilstaan, daar doen we niet aan.

Een sterke start

Een sterke start

Dankzij een uitgebreid inwerkprogramma leer jij je collega's en onze werkwijze goed kennen. Je wordt persoonlijk begeleid en krijgt de kans je skills op te krikken, in verschillende disciplines. Dat geldt natuurlijk ook als je stage komt lopen bij ons.

Begeleiding op maat

Begeleiding op maat

Bij ons heeft iedereen een mentor. Een ervaren designer die altijd voor je klaar staat, op persoonlijk en professioneel gebied. Samen stel je leerdoelen op en bedenk je stappen om ze te behalen. Je mentor is je partner door dik en dun.

Waarom moeilijk doen, als het samen kan

Waarom moeilijk doen, als het samen kan

We houden elkaar graag scherp. Want zelfs de meest doorgewinterde designer moet up to date blijven. Daarom geven we elke week workshops en presentaties aan elkaar (soms buiten de deur). En niet alleen met collega-designers, maar samen met onze copywriters, UX-designers en researchers. Lekker multidisciplinair kennis delen dus!

Trainingen waar je wat aan hebt

Trainingen waar je wat aan hebt

We weten veel met z'n allen, maar lang niet alles. Daarom organiseren we regelmatig externe trainingen. Denk aan een cursus communicatie, psychologie of scrum. Zo maken we van jou een echte alleskunner.

Bij Resoluut krijg ik de ruimte om me te ontwikkelen in de richting die echt bij mij past.

Dominique, Visual Designer bij Resoluut