Krassen maar!

Krassen maar!

Een bezoek aan de Huishoudbeurs is een gezellig dagje uit. We wilden je thuis al een voorschot geven op dat feestelijke gevoel. Daarom hebben we een kraskaart in de app verwerkt. Lekker krassen voor mooie prijzen, die je vervolgens op de Huishoudbeurs kan ophalen.

Het hele jaar door feest

Het hele jaar door feest

De Huishoudbeurs duurt maar 9 dagen. Zonde om alleen in die korte periode relevant te zijn. De RAI wilde merken en retailers ook buiten de beurs om met de bezoeker te verbinden. Je krijgt daarom op vaste momenten nieuwe kraskaartjes. Zo krijg je het gevoel van de Huishoudbeurs elke week weer, het hele jaar door.

Naar de winkel

Naar de winkel

Als je na de beurs een prijs wint, haal je die op bij een retailer. Met de app is de RAI dus echt een aanjager om mensen naar de winkel te krijgen.

Leuk en handig Leuk en handig Leuk en handig

Leuk en handig

De Huishoudbeurs-app draait natuurlijk niet alleen om kraskaarten. De app biedt je een helpende hand als je die nodig hebt. Ben je de weg kwijt? Geen paniek. Dankzij een overzichtelijke plattegrond weet je zo weer waar je heen moet. Ook kan je van tevoren je favoriete beursdag samenstellen.

Conversie door het dak

Conversie door het dak

Dat bezoekers van de Huishoudbeurs gretig zijn mag geen verrassing heten. Wij zagen dit ook terug in de resultaten. Zonder marketingcampagne downloadden maar liefst 50.000 mensen de app. En daarvan krassen meer dan 25.000 gebruikers dagelijks fanatiek kaartjes open.

Soda Resoluut

Next up

Bekijk alle cases