Payconiq

Verrassend simpel mobiel betalen

Services

  • Branding,
  • UX design

Een nieuw merk neerzetten en doorvertalen naar verschillende interfaces en touchpoints. Daar komen we graag ons bed voor uit. Samen met Payconiq maakten we een internationaal merk dat klaar is om de wereld te veroveren.

Cash is verleden tijd

Cash is verleden tijd

Betalen met je smartphone, in winkels, restaurants maar ook onder vrienden. Dat is de toekomst. Payconiq begon in België met 10.000 winkeliers, maar ze hebben ambitie. Hun doel? Mobiel betalen zó makkelijk en leuk maken dat mensen nooit meer iets anders willen. Eerst in de Benelux, dan Europa en de rest van de wereld.

device
Een aangename 22 graden

Een aangename 22 graden

Het woordmerk is een spel van rechthoekig vlakken en cirkels. De diagonale lijn van de Y valt lekker op. Dat is maar goed ook, want die staat voor Payconiq. Hij wordt in alle uitingen herhaald, altijd met een aangename hoek van 22 graden.

Alles komt bij elkaar

Alles komt bij elkaar

Payconiq brengt verschillende dingen samen in één product. Winkeliers en klanten, vrienden onder elkaar, maar ook verschillende banken en betaalmethodes. Deze samensmelting van lagen komt terug in het hele merk.

device
Iedere brand value z’n eigen kleur

Iedere brand value z’n eigen kleur

Eerlijk, menselijk, eenvoud en kinderlijke gemak. Dat is het gevoel van betalen met Payconiq. Maar ook veilig en vertrouwd: want het gaat wel over geld. Payconiq moet voelen als een volwassen merk. Om dat duidelijk te maken gaven we iedere merkwaarde een eigen kleur.

device
Iconen met een duidelijk verhaal

Iconen met een duidelijk verhaal

We zeggen altijd maar zo; een goed icoon zegt meer dan duizend woorden. In de Payconiq app gebruiken we twee soorten iconen: decoratieve en functionele. Ook hier komt het gelaagde effect terug. Functioneel, fun maar vooral duidelijk.

Samenwerking

Services

  • Branding - 
  • UX design

Awards

  • Lovie Award Gold - 
  • People's Lovie Award