Pricewise

Vergelijken was nog nooit zo makkelijk

Services

  • Branding,
  • UX design

Of je nou op zoek bent naar de goedkoopste zorgverzekering, energieaanbieder of telefoonabonnement: Pricewise is de vergelijkingssite die je verder helpt. En wij hielpen hen weer verder door hun website een compleet redesign te geven.

Laagdrempelig vergelijken Laagdrempelig vergelijken

Laagdrempelig vergelijken

Een belangrijk onderdeel van het redesign was dat je als gebruiker snel en makkelijk moest kunnen vergelijken. Verschillende intuïtieve tools maakten dit zo laagdrempelig mogelijk voor de gebruiker. Met klantreviews en een visuele weergave van alle stappen zorgden we voor extra vertrouwen.

In één oogopslag

In één oogopslag

Zorg- en energieproducten bevatten soms nogal complexe informatie. Best belangrijk dus dat je gelijk goed idee krijgt van de productinhoud in het resultatenoverzicht. Een duidelijke hiërarchie en hier een daar wat witruimte bleken de oplossing: de resultaten waren weer makkelijk scanbaar.

Alles draait om vertrouwen

Alles draait om vertrouwen

Het gevoel van vertrouwen zit 'm, naast de copy, in het stapje voor stapje overtuigen van gebruiker. Hoe we dat deden? Nou, bijvoorbeeld door op de verschillende pagina’s een aantal USP’s steeds terug te laten komen. Om het laatste duwtje in de rug te geven lieten we cijfers van besparingen zien. Ook legden we het simpele overstapproces nog eens goed uit.

Moeiteloos overstappen

Moeiteloos overstappen

We ontwierpen een sales funnel die zorgt dat de gebruiker moeiteloos kan overstappen naar een nieuwe, goedkopere aanbieder. En dat is waar het uiteindelijk om gaat. Met het redesign gaven we Pricewise een fris, nieuw gezicht waarmee ze hun (potentiele) klanten nog beter van dienst konden zijn.

Samenwerking

Services

  • Branding - 
  • UX design