Adformatie

Van 3 titels naar 1 nieuw digitaal platform

Adformatie is helemaal veranderd. Wij vertaalden de nieuwe huisstijl naar een digitale identiteit en creëerden een nieuw online merkgevoel, ondersteund door een verbeterde user experience.

Check 'm zelf

Kijk vooral even wat we allemaal hebben klaargespeeld. Welkom op de vernieuwde website van Adformatie. Een bliksembezoek en voor je het weet ben je alweer een paar artikels verder.

Indrukwekkend simpel

Indrukwekkend simpel

Van alle markten thuis zijn noemen we dat. Ongeacht je expertise of interesses, je vindt alles terug op een centrale locatie. Alle content die voorheen werd gespreid over verschillende media is nu in een oogopslag terug te vinden.

Nauwe samenwerking met merk- en print design

Nauwe samenwerking met merk- en print design

We haakten al vroeg aan in het proces met KesselsKramer en de print design helden van Studio Room. Samen zorgden we voor een hernieuwde online beleving van Adformatie. De uiteindelijke letterkeuze is een mooi voorbeeld van een van de resultaten van de samenwerking.

Een dynamische digitale vormtaal

Dynamiek is een sleutelbegrip en we hebben kleuren daarin op een slimme manier terug laten komen. Een neutrale vormtaal geeft elementen de ruimte om mee te kleuren tijdens doorheen de verschillende afdelingen van de website. Het resultaat? Een visueel intuïtief geheel waar je in no time vertrouwd mee bent.

Al het nieuws op één voorpagina

Al het nieuws op één voorpagina

Voorheen bestond Adformatie uit de websites Marketing Online, Communicatie, Adformatie en Creatie, strak gescheiden van elkaar. Nu is het echt een geheel. Alle topics en onderwerpen op een strakke voorpagina, dagelijks voor jou geselecteerd door de redactie.

Een podium voor ieder artikel

Een podium voor ieder artikel

Artikels die boeien en lekker weglezen vormen de essentie van een goeie nieuwssite. We maakten het lezen ook nog eens makkelijk met een heldere lay-out zodat je zonder moeite gefocust blijft. Ook aan de redactie hebben we gedacht. Een artikel publiceren gebeurt nu modulair, met verschillende opties zodat het resultaat echt aanvoelt als een (online) magazine.

De checkout opnieuw uitgedacht

De checkout opnieuw uitgedacht

Samen hebben we de checkout procedure stevig onder handen genomen. De product propositie onderging een kleine metamorfose. De verschillende producten staan nu duidelijk naast elkaar zodat je makkelijker je keuze maakt. Ook handig: een ‘meereizend’ bonnetje waarmee je up-to-date blijft doorheen het aankoopproces.

Natuurlijk helemaal responsive Natuurlijk helemaal responsive

Natuurlijk helemaal responsive

Of wat dacht je? Een online nieuwsartikel moet op verschillende apparaten te lezen zijn zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten. Of je nu zoekt vanaf je laptop achter je bureau of vanaf je smartphone in de tuin.

Samenwerking

Services

  • Branding & Identity, Digital product design