Fitness Genes

Lekker sporten met een nieuwe, strakke app

Services

  • Branding

In hoog tempo veranderden we het gezicht van Fitness Genes en vervingen wij het papieren fitnessprogramma met een strakke app. Het DNA van Fitness Genes is weer fit.

Het sporten van de toekomst Het sporten van de toekomst

Het sporten van de toekomst

Fitness Genes is een innovatieve manier van sporten op basis van jouw DNA. Met jouw DNA weet Fitness Genes goed wat voor jou de beste manier is om te sporten en je fitnessdoelen effectief te behalen. Van woonkamer tot sportschool.

Het merk terug in vorm brengen

Het merk terug in vorm brengen

Wie is Fitness Genes? Middels een merksessie legden we goed de kern bloot. Naar aanleiding van deze sessie zagen we kansen het gezicht van Fitness Genes een nieuwe smoel te geven. Zo begonnen we met een strak getraind ogend merk.

Wat is jouw fitnessdoel?

Wat is jouw fitnessdoel?

Mensen weten wel waarom ze willen sporten, maar niet per se welk programma of sport daar het beste bij past. Met behulp van een Plan Advisor op de website wordt die keuze al een stuk makkelijker gemaakt.

Work those apps! Work those apps! Work those apps!

Work those apps!

Is je DNA resultaat binnen? Workout time! Met de coach app krijg je tips bij je oefeningen en houd je goed bij wanneer je mag sporten of juist lekker niks hoeft te doen. Klaar? Dan kun je zo een nieuw programma starten.

device

You guys did an amazing job on transforming our brand to this level

Dr. Dan, CEO Fitness Genes

Samenwerking

Services

  • Branding