KPN

Wat je maar wilt, waar en wanneer je maar wilt

Services

  • UX design

Met Play van KPN kun je tv kijken, maar dan in app vorm. Je kiest dus zelf je programma’s uit en bekijkt die waar en wanneer je daar zin in hebt. Wij maakten de website voor de lancering. En die ziet er zo uit.

Even voorstellen: Play van KPN Even voorstellen: Play van KPN

Even voorstellen: Play van KPN

Op de website maken mensen voor het eerst kennis met Play. Wat kan je er mee? Hoe ziet het aanbod eruit? En natuurlijk: wat kost het? Deze vragen en nog veel meer worden hier beantwoord. En dan zou het zomaar kunnen dat je meteen wilt gaan kijken. Kan gewoon, want een proefabonnement sluit je in een paar klikken af.

What you see is what you get

What you see is what you get

Als content ergens king is, dan is het hier wel. Uiteindelijk willen bezoekers gewoon weten wat ze krijgen. Het aanbod van Play hebben we dus zo clean mogelijk ontworpen. Zenders, films en series: je scrollt er zo doorheen.

3…2…1

3…2…1

Op de dag van de lancering kon het internet alles lezen over Play op een piekfijne website. Volledig responsive? Check. Een rijke ervaring? Check. Persoonlijke touch? Check, check en dubbel check. Kortom, een fraai podium waar Play lekker kan shinen.

Een beetje van jezelf, een beetje van KPN

Een beetje van jezelf, een beetje van KPN

Iedereen die op zoek is naar een fijne tv-app kan Play downloaden. Je hoeft dus niet per se klant van KPN te zijn. Daarom zie je het merk KPN niet terug in tekst, beeld of tone of voice. Doet de site je toch denken aan KPN? Dat kan. We hebben namelijk dezelfde kleur en typografie gebruikt. Zo voelt het toch lekker vertrouwd.

Heel tof om uit slechts campagnebeeld en een nieuwe KPN identity, zoiets neer te zetten.

Leon, Art Director

Samenwerking

Services

  • UX design