De Rabobank

De Rabobank kunstcollectie 2.0

Services

  • Branding,
  • UX design

De kunstcollectie van de Rabobank mag er zijn. In verschillende kantoren vind je de meest bijzondere kunstwerken. Maar je wilt zo’n piekfijne collectie natuurlijk het liefst op één plek zien. That’s where we came in, toen we begonnen met het design van de Rabo kunstcollectie website.

Alles online, zodat iedereen het kan zien Alles online, zodat iedereen het kan zien

Alles online, zodat iedereen het kan zien

De Rabo kunstcollectie is echt iets om trots op te zijn. Het is een toonaangevende verzameling die met veel zorg en liefde is samengesteld. Deze zorg en liefde staat centraal in het design.

Duik in het diepe

Duik in het diepe

Het mooie aan kunst is dat je jezelf er helemaal in kan verliezen. Dat was dan ook het uitgangspunt van het re-design. We hebben zoveel mogelijk verschillende perspectieven meegenomen in het design. Zo kun je een kunstwerk en van super dichtbij en vanuit verschillende hoeken bekijken. Net als in het echt, maar dan zonder een suppoost die zegt dat je te dichtbij staat.

Je hoeft geen kunstkenner te zijn

Je hoeft geen kunstkenner te zijn

Zoekwoorden, suggestieve tags en een dynamisch zoekresultaat bieden bezoekers fijne handvatten om op ontdekkingstocht te gaan door de site. Je kan zoeken op kunstenaar, maar ook op het type kunstwerk of het gebruikte materiaal.

Zelfde site, nieuwe beleving

Zelfde site, nieuwe beleving

De Rabo Kunstcollectie is onlosmakelijk verbonden met Rabobank.com. Toch heeft ons design een eigen smoel. Eentje die je gerust eigenzinnig mag noemen. Het resultaat is een must see voor kunstliefhebbers. En het mooie is: je hoeft er niet eens voor naar het museum.

Samenwerking

Services

  • Branding - 
  • UX design