Twee gouden DIA’s voor Resoluut en Soda studio!

We did it! Wat was het spannend tijdens de Dutch Interactive Awards op 26 mei. Met maar liefst vier nominaties voor Resoluut en Soda studio samen kon de avond eigenlijk al niet meer stuk, maar toch werd het allemaal nog veel mooier! Twee van onze cases werden beloond met een gouden DIA award. En als klap op de vuurpijl werd onze klant ING ook nog eens benoemd tot Company of the Year! Wat een geweldige avond, en wat zijn we trots. Trots op het resultaat en de mooie samenwerking met onze klanten. Dit is nog maar het begin…
Hieronder lees je meer over de gewonnen cases en niet te vergeten de cases van Malmberg & ING die een zeer eervolle nominatie hebben gekregen.

Cheaptickets.nl

Winnaar goud in category eCommerce

Het Travix-merk Cheaptickets.nl is met ruim 2,5 miljoen klanten marktleider in Nederland. Met ons redesign versterken we haar positie als onmisbare zoek-en-boek-aanbieder van vliegtickets. De nieuwe website biedt meer merkbeleving en vooral een kick-ass user experience en gebruiksgemak. Daarnaast maakten we de UX schaalbaar en daardoor bruikbaar voor alle andere merken van Travix wereldwijd.

Bekijk case >

Editorial Suite

Winnaar goud in category B2B

Met de Editorial Suite van Sanoma Learning creëren uitgevers, redacteuren en auteurs op geheel nieuwe wijze hun content voor lesmethodes. Door goed te kijken naar de manier waarop content creatie plaatsvond en samen met de klant kansen voor verbetering op te merken, hebben we een nieuwe, volledig digitale creatieomgeving ontworpen.

Bekijk case >

Malmberg Jump

Genomineerd in de category Tools

Digitalisering in het onderwijs gaat steeds sneller. In 2015 sleepten we samen met Malmberg al een dia nominatie in de wacht met VOoruit. Jump is de next level. Namelijk een leersysteem dat zichzelf aanpast aan de vaardigheden het werktempo van de leerlling. Dit noemen we adaptief leren.

Bekijk case >

Twyp

Genomineerd in de category Disrupter

Twyp is de nieuwe internationale peer-to-peer betaaldienst voor iedereen die instant geld naar zijn contacten wil overmaken. Samen ontwikkelden we de app en het merk voor Twyp. Voor de lancering ontwierpen we een responsive website en het introductievideo om het product naar de markt te brengen.

Bekijk case >

ING Company of the Year!

Naast de 2 awards werden we aan het einde van de avond ook nog eens extra verrast. Onze klant ING werd benoemd tot Company of the Year! Volgens de jury is ING ‘niet voor niets al jarenlang de digital leader’, wat ons als digital partner van ING natuurlijk extra trots maakt. ING van harte gefeliciteerd met deze prachtige award! Dik verdiend dankzij jullie focus op digital design en innovation. Bedankt voor de mooie samenwerking!


samen met

Meer weten over onze projecten? Mail Jasper

Resoluut
Fred. Roeskestraat 99
1076 EE Amsterdam
Nederland
info@resoluut.com


Resoluut is onderdeel van Makerstreet
 

De browser die u gebruikt is achterhaald

Het heeft bekende veiligheidslekken en nadelen en beperkte mogelijkheden.
Sommige websites kunnen daardoor minder goed werken.

Veiligheid

Nieuwere browsers kunnen beter beschermen tegen scams, virussen, trojans, phishing en andere bedreigingen.

Snelheid

Nieuwere browsers werken veel sneller

Betere werking

Websites die gebruik maken van nieuwe technieken werken (beter)

Comfort & betere beleving

Met nieuwe mogelijkheden, uitbreidingen, etc. gaat het internetten een stuk aangenamer
Updaten is makkelijk, neemt slechts een paar minuten in beslag en kost niets.Hieronder vind je de browsers die wij aanbevelen

Google Chrome Mozilla Firefox Safari